Join huiman litran vettä. Mikä saavutus.

Taloudellinen tilanne edelleen synkkä. Rahat 0. Tili tulossa.

Palkka menee laskujen maksuun, ja visa tulee taas vinkumaan.

Lainatilasto on jotakuinkin synkeä...jostain kumman syystä jotkut ovat nimenneet lainansa, auttaakohan se?

Laina 1 olkoon Shame 200 e (koroton, perheeltä)

Laina 2 Belladonna 1000 e (kulutusluotto)

Laina 3 Amelia 2000 e (kulutusluotto)

Laina 4, puolet 4000 e = 2000 e, olkoon vaikka Jaakko ( seniorin kanssa puokkiin)

5200 e. Jäiks. Pahalta näyttää.

Raha ei nytkään yhden tuloilla riitä mihinkään (mukamas), mutta nuukailtava on vielä paremmin, jotta pääsee velattomaan elämään kiinni.

Voisin ehkä maksaa Shamea ja Belladonnaa  pois 50 e/kk yhteensä. Pitää vetää vyötä vieläkin tiukemmalle, sillä 50 e on ollut aika pitkään melkeen viikona ruokarahat.

Auton korjaamiseen ei muutenkaan ole varaa & on kesä ja bussilla pääsee. Laitan kuun lopussa auton seisontaan ja katkaisen vakuutukset ym. Laskin että säästyy n. 60 e/kk+ bensat 100 e/kk, menee kuitenkin bussimatkoihin rahaa 20 e/menopaluu perheeltä kauas, 8 e  menopaluu lähelle. 

Kesälomalla pitäisi matkustaakin:( ees taas kaikkien. Jos käydään kaksi kertaa kaukana ja kolme kertaa lähellä on hinta jo 84 e...julkisella liikenteellä. Pitää ympätä noille matkoille kaikki mahdolliset nähtävyys/ostos/asia-jutut. Yleensä sitä vaan pöräyttää biilillä paikasta toiseen miettimättä sen kummemmin.

Hmmmm...jos ostaakin vaikka sen puolikkaan kauden kaikille, hinta on 63 e ja jää vielä varaan noihin kaukamatkoihin + päästään kunnan sisällä pörräämään köyhäilynähtävyysmatkailua. JESS. Kesäloma juniorin kanssa PELASTETTU!